Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje

Workshop beauty with beest
Koe in de wei
Koe met product
koeknuffelen
photoshoot met koe

Workshop / Cursus

Kinderfeestjes

Bedrijven met groepsuitjes

Beleef het boerenleven, maak op een verrassende manier kennis met het moderne boerenleven. Een onvergetelijk uitje voor jong en oud!

In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg ligt onze activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje.

Wij zijn Nico en Carin Rietjens en runnen samen een melkveebedrijf. Naast het melkveebedrijf neemt Carin de creatieve en recreatieve en educatieve tak voor haar rekening. We vinden het belangrijk dat de kinderen maar ook de volwassenen weten hoe we op een duurzame en verantwoordelijke manier melk produceren.  Met trots laten we zien, horen, proeven en ruiken hoe het er op een modern bedrijf aan toe gaat. Boerenuitje voor jong en oud!

Vergeet niet om een afspraak te maken, bel, app of mail met Carin.

Trots op ons uniek streekproduct, de beautylijn Beauty with Biest en de gezondheidslijn Power with Biest. Biest/ colostrum is de eerste melk die een koe geeft voor het kalfje. De biest is voller en geler en bevat van nature hoge concentraties aan vitamines en mineralen! De overtollige biest wordt verwerkt in de beauty- en de gezondheidslijn. Is biest de natuurlijke botox?? Je staat verstelt van het resultaat. De producten verkopen we in onze beautyfarm en in onze webshops. Meer info: www.hethobbyschuurtje.nl   en https://www.hethobbyschuurtje.nl/webshop

Een onvergetelijk uitje voor jong en oud!