Beatrixhoeve Roermond

Beatrixhoeve Roermond
Witteweg 107
6042 LW
Roermond

Bedrijven met groepsuitjes

De Beatrixhoeve in Roermond is de boerderij van het bedrijf Landschapsbeheer De Wassum. Landschapsbeheer De Wassum beheert natuurterreinen met schaapskuddes. Dit bijzondere werk, uitgevoerd door moderne herders met hun honden, kan je bezoeken en beleven.

Hoe ziet het uitje er uit? Je wordt ontvangen met koffie, thee en Limburgse vlaai van de lokale bakker. Na uitleg over het bedrijf en de werkwijze van het bedrijf, ga je naar buiten voor een korte rondleiding. Een wandeling met gids in de prachtige directe omgeving van de boerderij maken duidelijk hoe het natuurbeheer van de Wassum werkt.
Indien je hebt gekozen voor 'een demonstratie van de herder' of 'op stap met de herder', wacht de herder met zijn kudde je vlakbij de boerderij op. Heb je een programma uitgezocht met lunch, dan zal deze in onze ontvangstruimte bij de boerderij worden geserveerd.
Wij adviseren je om in ieder geval stevige schoenen of laarzen aan te doen en zo nodig ook regenkleding. Immers, ook bij slecht weer gaat het werk door en is het net zo indrukwekkend als in de zon!

Ook op deze locatie