Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff
De Berckt 12
5991 PD
Baarlo

Congres- en vergaderaccommodatie

Gelegen aan de oevers van de Maas, in het Limburgse Baarlo, vind je Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. De 17e eeuwse carre-boerderij (binnenhofboerderij) is verbouwd tot een unieke locatie om te vergaderen en te overnachten.

Vergaderen bij Erfgoedlogies D'Ouffenhoff

Eigenaren Bart en Liesbeth Gielens hebben met veel zorg en aandacht een prettig en gastvrije plek gecreëerd , waar zakelijke bijeenkomsten goed tot zijn recht komen. Erfgoedlogies D’Ouffenhoff heeft een landelijke ligging, op 500 meter van de Maas. Vanaf de locatie kun je wandelen, fietsen, golfen, verrukkelijk eten, klootschieten of solexrijden, genoeg ideeën voor een leuke vergaderbreak! Ook op de locatie zelf kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden, o.a. via BuitenBusiness.

Je beschikt hier privé over je eigen vergaderaccommodatie, inclusief keuken en slaapkamers. Even een frisse neus halen? Maak een wandeling door het lommerrijke landschap en voel de inspiratie stromen... Van harte welkom bij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff!

Ontdek de Baarlose gastvrijheid

De eeuwenoude traditie die je ervaart onder de balken van de Tiendschuur en in de Boerderij Cottages die overigens van alle moderne gemakken zijn voorzien. En de gastvrijheid die je proeft in de authentieke Limburgse streekgerechten in de restaurants in de directe omgeving. Een paradijsje voor korte of langere seminars!
De stijlvolle luxe accommodaties zijn tot stand gekomen na restauratie van de historische Hoeve daterend uit 1702. Een bijzondere plek met een lange historie en dat proef je!

Ook op deze locatie

 
Groepsaccommodatie