Marije Zuidweg Blikvanger

Marije Zuidweg Blikvanger
Veldstraat 44,
5751 AD
Deurne

Workshop / Cursus

Bedrijven met groepsuitjes

Marije Zuidweg - Creatieve Smartphone-Wandelingen en Workshops! Marije Zuidweg (1971), gevestigd in Deurne met haar man en zoon, terwijl haar dochter in het verre noorden van Noorwegen woont. Het DNA is doordrenkt met creativiteit, fotografie en een andere kijk op de wereld, en ik deel graag het plezier dat hieruit voortkomt.

Smartphone-Wandelingen/Workshops:

Verken de wereld om je heen met je smartphone als creatief hulpmiddel. Leer unieke perspectieven vastleggen, betoverende composities maken en anders kijken. Ontdek de artistieke mogelijkheden in je eigen handpalm. Laat je inspireren en verrassen met tips&trics voor en tijdens de wandeling, en keer gegarandeerd met leuke foto's huiswaarts.

Voor wie? Iedereen kan deelnemen, ideaal voor vriendengroepen, collega's of familie. Laagdrempelig, plezier en prachtige foto's verzekerd. Ook geschikt voor alle soorten camera's, zonder nadruk op techniek maar op het anders kijken.

Miksang contemplatieve fotografie: De basis van deze kunstvorm komt voort uit Miksang Contemplatieve Fotografie, met focus op vertragen, verwonderen en oordeelloos zien. Hier geeft Marije kort uitleg over voordat jullie de wandeling starten.

Locaties en tijden (maandelijkse basis):

  • 2e zaterdag v.d. maand: Strijp-S Eindhoven, 10:00-11:30u
  • 3e woensdag v.d. maand: Deurne, 13:30-15:00u
  • 4e zaterdag v.d. maand: Helmond, 10:00-11:30u

Aanpassingen en eigen locaties: Bespreken van vaste wandelplaatsen in o.a. Strijp-S Eindhoven, CHV Veghel, Helmond, Deurne. Mogelijkheid om wandelingen in andere steden of dorpen zoals Venlo en Venray te plannen. Meer details op de website. Ook optie voor eigen locaties en tijden met eventuele reiskosten of een vaste prijs voor een groep binnen een bepaald gebied vanuit Deurne.