Panoramaroute in het Roerdal

Panoramaroute
Grootestraat 49
6063 AK
Vlodrop
Panoramaroute

Rondrit Geluksexpres

Stap aan boord van de Geluksexpres en ontdek de verborgen parels van de Limburgse natuur! Dit bijzondere voertuig brengt jullie naar plekken waar andere voertuigen niet mogen komen, zodat jullie in alle rust kunnen genieten van adembenemende uitzichten en ongerepte natuur.

En dat allemaal onder begeleiding van een ervaren gids van het gidsen team Roerdalen, die jullie vol passie en kennis meeneemt op deze unieke ontdekkingstocht.

De trip begint bij Landwinkel Schurenhof in Vlodrop en voert onder andere langs de schilderachtige Gitstapper molen, het imposante Kasteel Daelenbroeck en de indrukwekkende basiliek van St.-Odiliënberg. Onderweg hebben  jullie schitterend zicht op het idyllische Roerdal.

De Panoramaroute is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel, dus iedereen kan genieten van deze unieke ervaring. Onderweg stoppen jullie voor een heerlijk kopje koffie of thee met een stukje lokale vlaai, om even op adem te komen en te genieten van de omgeving.

Of jullie nu met vrienden, familie, collega's of klasgenoten op pad gaan, de Geluksexpres is geschikt voor allerlei soorten groepen. En het feit dat het voertuig helemaal elektrisch is, maakt deze ervaring nog duurzamer en milieuvriendelijker.

Dus, waar wachten jullie nog op? Stap aan boord van de Geluksexpres en laat je betoveren door de prachtige natuur en cultuur van Limburg op een wel heel bijzondere manier!

Prijs:
Vanaf € 26,00 p.p. (bij 24 personen)

Inclusief:
*Rit met de Geluksexpres
*begeleiding VVV-gids
*Ontvangst met koffie en vlaai
*Drankje naar keuze na afloop (keuze uit koffie, thee en fris)

Exclusief:
* Overige consumpties
*Administratiekosten € 16,50 per boeking

Bijzonderheden:
*Duur 3 uur
*Kleine Geluksexpres maximaal 16 personen
*Grote Geluksexpres maximaal 24 personen
*Dit programma is niet mogelijk op maandag en donderdag
*Bij last-minute boekingen (binnen 7 werkdagen) worden dubbele administratiekosten in rekening gebracht.  

Offerte aanvragen