Rederij Cascade

Rederij Cascade
Havenstraat 22
6051 CS
Maasbracht
Rederij Cascade zaal
Spreker
congreszaal
Netwerk gesprek

Congres- en vergaderaccommodatie

Bij Rederij Cascade is kan je een onvergetelijke meeting organiseren op de Maasplassen. Met uitzicht op het water kan je hier vergaderen, presenteren en meer.

Meeting op het water

Een meeting organiseren op de Maasplassen, voorzien van alle faciliteiten? Rederij Cascade organiseert zakelijke events ter gelegenheid van je vergadering, presentatie, minisymposium, relatiedag of teambuiling. Het serviceniveau, gebaseerd op internationale standaarden, zal de verwachtingen van je relaties beslist doen overtreffen. ‘De Maasplassen’ dienen als verrassende setting en unieke bron van inspiratie en maken je business event onvergetelijk én succesvol!

Vertreklocatie 

Vertrek is veelal vanuit de thuishaven Maasbracht, centraal gelegen aan de A2 en 30 autominuten vanuit Maastricht, Venlo en Eindhoven. Daarnaast is afvaart ook mogelijk vanuit Roermond, Thorn, Venlo of andere plekken in Limburg. De vloot biedt doorgaans ruimte aan zakelijke gezelschappen vanaf 10 – 150 personen, afhankelijk van de uitgangspunten van het event. Daarnaast kun je rekenen op faciliteiten, zoals microfoon, beamer en projectiescherm en schakelt Rederij Cascade hun business partners in, wanneer specialistisch maatwerk vereist is. 

Rederij Cascade is een toonaangevend rondvaartbedrijf met een centrale ligging in Limburg, gratis parkeergelegenheid vlakbij de steigers en een volledig rolstoeltoegankelijke vloot. De buitengewone locatie op het water en jarenlange ervaring in maatwerk garanderen je een zorgeloze tijd aan boord van de modernste vloot in Limburg!

Ook op deze locatie

 
Rondvaarten
 
Partylocatie of zaalverhuur
 
Bedrijven met groepsuitjes