Suppen en Sup biken in Limburg

Suppen en Sup Biken
Meers 30
6017 BD
Thorn
Suppen en Sup biken in Limburg

Watersport / -recreatief groepsarrangement

Suppen komt in vele varianten en vandaag gaan jullie er twee ontdekken: de SUP Bike en de Monster Sup.

Super SUP-fun in Limburg

De SUP Bike is een SUP board en een fiets in één, aerodynamisch en stabiel. Het is dé ideale manier om lekker relaxed over het water te cruisen. Je kunt alleen op de fiets stappen of gezellig met zijn tweetjes op een tandem Sup-bike. Twee keer zoveel lol en nog stabieler.

De Monster Sup is een giga groot SUP board voor maximaal 10 personen. De uitdaging is met zijn alleen een rondje te SUP-pen, zonder dat iemand in het water valt. Geheid veel lol en plezier, maar wel overeind blijven staan!

Suppen

Voor groepen vanaf 21 personen wordt het programma uitgebreid met de sloep roei challenge. Sloep roeien komt aan op teamwork. Met verbondenheid, kracht en toewijding kom je vooruit en raak je uiteindelijk gezamenlijk in de flow. Een niet te evenaren ervaring, die ook zorgt voor de nodige hilariteit. Jullie varen onder begeleiding van een stuurman met een authentieke sloep van de Dutch Marines Rowing Challenge de “Kracht” van team Roermond.

Met de Sloep Roei Challenge steun je DMRC team Roermond. Binnen deze groep veteranen wordt hulp geboden aan getraumatiseerde kameraden, om te kunnen functioneren, maar ook om te ontspannen. DMRC roeit voor buddy’s, met elkaar, én om geld op behalen voor buddy-honden.

Prijs
Vanaf € 38,50 per persoon

Inclusief:
*SUP biken
*Monster SUP
*Sloep roei challenge (vanaf 21 personen)

Exclusief:
*Consumpties
*Administratiekosten € 16,50 per boeking

Bijzonderheden:
*Mogelijk van 1 april t/m 30 september
*Duur: 3 uur
*Minimaal 10, maximaal 30 personen
*Bij last-minute boekingen (binnen 7 werkdagen) worden dubbele administratiekosten in rekening gebracht

Offerte aanvragen