Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en congreslocatie
Congreszaal
Diner ruimte
Brug

Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie, Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kun je terecht voor de organisatie van bedrijfsevents en privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Een spetterend personeelsfeest, een dynamische vergadering, een sfeervol kerstfeest, een onvergetelijk jubileumfeest, een exclusieve nieuwjaarsborrel of een inspirerend seminar: Beachclub Degreez faciliteert het. De ruime ervaring, het organisatietalent en het professionele team van Beachclub Degreez ontzorgen je, zodat je optimaal kunt genieten van je event.

Zakelijk evenement

Netwerken in mediterraanse sferen, met uitzicht over het water. Sfeervol en verrassend. Inspirerend en veelzijdig. Geschikt voor ieder zakelijk evenement. En dat midden in Limburg.

Wanneer je Beachclub Degreez, gelegen aan het heldere water, midden in het prachtig witte zand ziet liggen, zal je verrast zijn door de unieke en prachtige uitstraling van dé eventlocatie in Midden Limburg. Door het gebruik van natuurlijke materialen in mediterrane sfeer is deze locatie in het prachtige landschap uniek. Bij Beachclub Degreez kan je terecht voor de organisatie van je bedrijfsevent en privébijeenkomst geheel naar je eigen wens, door hen verzorgd. En dit alles in combinatie met alle mogelijkheden dat Fun Beach Event & Leisurepark je te bieden heeft.

Heb je een vraag of wil je meer informatie, het team van Beachclub Degreez hoort het graag. Beachclub Degreez is bereikbaar via info@degreez.nl en via 0475-579089. De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met je voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheid Beachclub Degreez aan je te presenteren.

Eigenschappen
Ligging aan het water
Horeca voorziening aanwezig
Ligging in de natuur
Gratis WiFi bij bezoek
Buitenterras overdekt
Buitenterras onoverdekt

Ook op deze locatie

 
Partylocatie of zaalverhuur